فاصله طبقاتی ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳ کم شد پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد
سرخط خبرها

عرضه کالاهای تنظیم بازار با تخفیف در طرح «دیدار» چگونه اجرا می‌شود؟ 

  • کد خبر: ۲۱۲۰۵۳
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۸
  • ۱
عرضه کالاهای تنظیم بازار با تخفیف در طرح «دیدار» چگونه اجرا می‌شود؟ 
مدیرعامل سرویس خرید اعتباری در این طرح گفت: طرح دیدار چند بخش مختلف دارد، یک بخش سکوهای تنظیم بازار بوده که شهروندان می‌توانند در این سکوها کالاهای تنظیم بازار را ۸ تا ۳۰ درصد زیر قیمت به صورت نقدی خریداری کنند. افراد تحت توصیف نیز بدون نیاز به اپلیکیشن تنها با ارائه کد ملی به صندوق‌دار، اعتبار آن‌ها احراز می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی مقیمیان امروز، ۲۶ بهمن‌ماه، در مراسم افتتاح طرح سراسری دیدار که در هتل مدینه‌الرضا برگزار شد، اظهار کرد: مینی‌پی یک سرویس خرید اعتباری است، اعتبار ماهیانه‌ای برای فرد دارد که می‌تواند قسط پرداخت کند.

وی با بیان اینکه طرح دیدار چند بخش مختلف دارد، عنوان کرد: یک بخش سکوهای تنظیم بازار بوده که در مشهد ۸۰ سکو در فروشگاه‌های زنجیره‌ای فراهم شده است. شهروندان می‌توانند در این سکوها کالاهای تنظیم بازار را ۸ تا ۳۰ درصد زیر قیمت به صورت نقدی خریداری کنند.

مقیمیان افزود: افراد تحت توصیف که سازمانی یا شخصی است، وقتی مراجعه می‌کنند بدون نیاز به اپلیکیشن تنها با ارائه کد ملی به صندوق‌دار، اعتبار آن‌ها احراز می‌شود فقط باید پیامک رمز خرید را برای صندوق‌دار بخوانند.

مدیرعامل سرویس خرید اعتباری مینی‌پی بیان کرد: این طرح طی دو سال و نیم گذشته تحت عناوین مختلف اجرا شده است. تجربه ما را به این نتیجه رسانده که اقدامی کنیم تا افراد نیاز به ویژگی و مهارت خاصی نداشته باشند و اپلیکشن خاصی نیاز نباشد، بلکه تنها مراجعه حضوری و ارائه کد ملی کافی است.

وی خاطرنشان کرد: کالاها تخفیفاتی دارند. بابت ارائه این تسهیلات سود بانکی دریافت نمی‌شود. قیمت خرید کالای اعتباری با کالای نقدی نیز برابر است. در سه ماه و نیم گذشته این سرویس آزمایش شده و امروز آماده توسعه است که در مشهد به صورت آزمایشی انجام می‌شود.

در ادامه محمدرضا رضایی‌نژاد، مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان اظهار کرد: یکی از مواردی که مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند، مردمی شدن اقتصاد است. در ابلاغیه اصل ۴۴ مدلی از خصوصی‌سازی مطرح شد که چگونه بخش خصوصی می‌تواند پروژه‌ها را انجام دهد و از مردم نیز استفاده کند. اصل ۴۴ روشی برای انجام این کار ارائه داد که اگر خواستیم مردمی‌سازی را انجام دهیم از مدل تعاونی نوع جدید که در دنیا نیز عملیاتی شده، استفاده ‌کنیم.

وی ادامه داد: اصل ۴۴ اجازه داد تعاونی‌ها در افرایش سرمایه از سهام‌دار غیر عضو استفاده کنند؛ یعنی بخش خصوصی سهامدار عضو و مردم سهامدار غیر عضو باشند. متاسفانه چون مجریان و دولتی‌ها، تعاونی را سنتی قلمداد می‌کردند که همه حق رای مساوی دارند، بنابراین ترسیدند. آن ابلاغیه، تعاونی متعارف نبود، بلکه تعاونی نوع جدید است که می‌توانیم بخش خصوصی با حداقل ۷ نفر سهامدار عضو و مردم با حدود ۵۰۰ هزار نفر سهامدار غیر عضو داشته باشیم که حق رای بخش خصوصی ۶۵ درصد و مردم حداکثر ۳۵ درصد است اما متاسفانه اجرا نشد.

رضایی‌نژاد گفت: ما این مدل را عملیاتی کردیم که کارآفرین سهامدار عضو و مردم سهامدار غیر عضو باشند. ما اکنون ۶۵ هزار نفر سهامدار داریم و ۴ همت سرمایه جذب کردیم. شبکه‌سازی یکی از کارها بود؛ یعنی کالای کشاورزی از محل تولید کشاورز تا در خانه مردم برسد. مشکلی که الان در کشور داریم این است که کارآفرینان ما دارایی دارند اما نقدینگی ندارند، قشر متوسط نیز نقدینگی دارند اما نمی‌توانند سرمایه‌گذاری کلان انجام دهند که اگر این دو ترکیب شود کمک خوبی است.

رضایی‌نژاد شرکت تعاونی پیشگامان اضافه کرد: سکوی بازرگام یک نمونه شبکه‌سازی است که هر فردی می‌تواند کالا را آنلاین سفارش دهد و درب خانه تحویل بگیرد. با این روش می‌توان مقداری از واسطه‌ها را حذف یا کمتر کرد اما ذی‌نفعی خود را داشته باشند. افراد می‌توانند کالاهایی که می‌خواهند را به قیمت کارخانه یا فروش و تقسیط ۶ ماهه خریداری کنند؛ یعنی به جای اینکه بن کالا نقدی توزیع شود، خرید اعتباری صورت می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
انسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۷
0
0
اینام یه جانبو وکوروش و....دیگه ست.......
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->